DÉ BEHANDELING ZONDER INGREEP

NATUURLIJKE FACELIFT

HIFU is dé behandeling zonder ingreep voor een natuurlijke huidverstrakking en facelift. HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een behandeling op basis van geluidsgolven. De energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt ervoor dat er warmte in de diepere huidlagen ontstaat, waardoor de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. Met uiterste precisie wordt de juiste diepte, met de juiste temperatuur en de juiste hoeveelheid ultrasound afgegeven. De behandeling is geheel pijnloos, niet schadelijk en kan het hele jaar door uitgevoerd worden. Het proces duurt ongeveer twee á drie maanden en het liftend effect zal geleidelijk ontstaan, waardoor de huid er weer jonger, frisser en stralender uit ziet.

JONGER, FRISSER EN STRALENDER

High Intensity Focused Ultrasound

Wil je graag een huidverstevigende behandeling, maar geen fillers of facelift? Dan is deze behandeling dé oplossing! De huid wordt op een natuurlijke manier gelift en verstevigd, is geheel pijnloos en kan heel het jaar door uitgevoerd worden. HIFU werkt erg mooi op de kaaklijn, wangen en wenkbrauwen, maar is ook ideaal voor het verstrakken van de kin of bovenarmen.
 • Wenkbrauwen + Wallen €150

  Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de kracht van ultrasound, waardoor de aanmaak van collageen en de doorbloeding gestimuleerd wordt. Hierdoor krijgt de huid een verstevigend en liftend effect. Tijdens de behandeling voel je een aangename warmte, waardoor je heerlijk kunt ontspannen.

 • Kaaklijn + Marionetlijnen + Jukbeenderen €250

  Altijd al een strakkere kaaklijn willen hebben, maar wil je geen fillers? Tijdens deze behandeling richten we ons op de kaaklijn, marionetlijnen en jukbeenderen.

 • Volledig gelaat + lichttherapie €300

  1 uur.

 • Volledig gelaat + hals + lichttherapie €350

  1 uur en 15 minuten.

 • Volledig gelaat + hals + decollete + lichttherapie €400

  1 uur en 15 minuten.

PRODUCTEN VOOR THUIS

BESCHERM JOUW HUID