HET BESTE VOOR JOUW HUID

ONTDEK ONZE FACIALS

Iconic Skin Clinic is dé salon waar jij en jouw schoonheid centraal staan. Jouw huid is een belangrijk onderdeel van wie je bent en hoe je je voelt. Elke dag geef je jouw huid bloot aan alledaagse invloeden, zoals huidveroudering, stress, vervuiling en schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor oneffenheden en huidproblemen kunnen ontstaan. Wij streven ernaar om jou de beste huidverbeterende behandeling aan te kunnen bieden, passend bij jouw wensen en de behoefte van jouw huid. .

POWER FACIALS

VOOR ELKE HUID

Iedere huid is anders en hierdoor bieden wij verschillende behandelingen aan voor een optimaal en langdurig resultaat. Heb je last van huidproblemen, zoals acne, oneffenheden of pigmentvlekken of wil je graag de conditie van jouw huid verbeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende behandelingen aan voor een optimaal en langdurig resultaat. Persoonlijke aandacht, vakkennis en ontspanning worden gecombineerd met een huidverbeterende behandeling die bij jou past. Onze facial behandelingen zijn gericht op het reinigen en hydrateren van de huid. Een facial behandeling zorgt voor een betere hydratie en doorbloeding en gaat huidveroudering, fijne lijntjes, acne en onzuiverheden tegen.

BUT FIRST SKINCARE

ICONIC FACIALS

Weet je niet zeker welke behandeling het beste bij jou past? Tijdens een adviesbehandeling, bespreken we samen jouw wensen en kijken we naar de behoeften van jouw huid. Samen maken we een behandelplan op maat, krijg je product advies en bieden wij een kennismakingsbehandeling aan.
 • Basic Glow Up €60

  Een heerlijke oppepper voor jouw huid! Deze behandeling is gericht op een intensieve reiniging van jouw huid, waarbij onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor is jouw huid beter in staat om werkstoffen op te nemen en ziet er meteen weer fris en stralend uit! We bespreken de conditie van jouw huid en geven je tips en advies.

 • HydraGlow €100

  Dit is een combinatie van een krachtige vacuüm-dermabrasie middels een speciale gepatenteerd kop, en gelijktijdig diep insluizen van het speciale S1 reinigende en peeling serum welke glycolic, lactic en salicylic acid, green tea, vitamine E en B5 bevatten. Deze serums zullen onder vacuümdruk de huid en poriën diep en intensief reinigen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Daarna volgt er een zachte vacuüm-massage en gelijktijdig diep insluizen van het speciale S3 voedende, hydraterende en antioxidant serum.

 • Galvanic Anti Aging €75

  Deze behandeling bestaat uit het reinigen, stomen en het verwijderen van mee-eters. We behandelen jouw huid met de Galvanic crème, Galvanic Cellular Algen Masker en sluiten de behandeling af met een gezichtsmassage.

 • Oxygen €75

  Een luxe behandeling die de huid verzorgt, beschermd en verfrist. De behandeling is een sensatie op zicht, door het Oxygen Co2 facial mask + insluizen OxyGen in de huid zorgt voor een tintelende ervaring. En tegelijkertijd word de huid egaler, mooier en heeft een glow effect.

 • Oxygeneo Power €100

  De OxyGeneo™ exfolieert de bovenste huidlaag om dode cellen te verwijderen, verstopte poriën te openen, het oppervlak glad te maken en de huid te vernieuwen. De behandeling genereert een overvloed aan CO2-bellen die de bovenste huidlaag doordringen en een fysiologische reactie opwekken die bekend staat als het Bohr-effect.

BUT FIRST SKINCARE

SPECIAL FACIALS

Soms heeft jouw huid iets meer nodig, dan een basic facial. Heeft jouw huid behoefte aan een intense hydratie, een oppepper of ben je opzoek naar een huidverbeterende behandeling, die acne, onzuiverheden, fijne lijntjes en andere huidproblemen tegengaat? Boek dan één van onze special facials of boek één van onze combinatie behandelingen.
 • Cellulitis €150

  De vetcellen worden op een natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd door het injecteren van een maximale hoeveelheid actieve bestanddelen. Deze bestanddelen zorgen voor een verhoogde bloeddoorstroming en zijn daardoor erg efficiënt in de aanpak van cellulitis.

 • Co2 Carbon Therapy Treatment Hydratatie €100
 • Hydra Needle €90

  Hydra Needle 1.0 mm Needling maakt jouw huid sterker, dikker en weerbaarder en helpt het regeneratieproces van de huid te stimuleren. Dit heeft je huid nodig om rimpels en littekens te vervagen! De naalden zetten de huid aan om de collageen en elastine productie te stimuleren. De Hydra Needle is een ampul met op de kop fijne naaldjes eraan. Geschikt voor het verminderen van rimpels, het verbeteren van de huid bij littekens, anti cellulitis behandeling, helpt tegen een verdikte huid, verstevigt en lift de huid.

 • Dermapen €100

  De Dermapen maakt doormiddel van vibrerende minuscule naaldjes kleine verticale geultjes in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit levert een egalere en stevigere huid op. Ook worden acnelittekens en fijne lijntjes minder zichtbaar. Het voordeel ten opzichte van een Dermaroller is dat je minder hersteltijd nodig hebt en dat de behandeling prettiger is om te ondergaan.

 • Carboxytherapie €150

  Bij carboxytherapie wordt met kleine naaldjes koolstofdioxide onder de huid gespoten. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof in het te behandelen gebied. Hierdoor wordt de productie van elastine en collageen gestimuleerd en dit zorgt voor huidverbetering. Het wordt ingezet voor het bestrijden van o.a. acne, rimpels, huidverslapping, droge huid, cellulitis, striae, littekens, vetwallen en donkere kringen onder de ogen. Kortom, een eenvoudige en snelle behandelmethode voor een mooiere en jonger uitziende huid.

 • Mesotherapie €150

  Deze therapie is gebaseerd op de natuurlijke samenstelling van de huid, wanneer deze in optimale staat is. Door mesotherapie worden ontbrekende stoffen weer aangevuld. Daarnaast bevat de vloeistof die wordt ingespoten ook belangrijke voedingsstoffen. De huid wordt weer voller, elastischer en rimpels vervagen. Door de voeding van mesotherapie, wordt de algehele gezondheid van je huid ook beter. Een heel natuurlijk proces dus! ‘Meso’ betekent ‘midden’ en bij deze huidtherapie worden de werkzame stoffen dan ook tot in de middelste lagen van de huid aangebracht.

 • Carbon Laser Peeling €100

  Ten eerste biedt deze behandeling een diepe reinigende werking. Dit komt omdat er een houtskool masker wordt aangebracht op de huid Wanneer dit toepast wordt op de huid, onttrekt het masker talg en vuil. Met de lasertechniek wordt het masker als het ware van het gelaat “geschoten”, met een diepe reiniging als resultaat. Op een dieper niveau werkt de laser ook huid verstevigend. Deze behandeling is echt een huid “booster” en zorgt voor een “Iconic Glow”. Geschikt voor acne, littekens, grove poriën en pigmentatie.

PRODUCTEN VOOR THUIS

TIME TO TREAT YOUR SKIN