AFSPRAAK MAKEN

Bij het maken van een afspraak, vragen wij om een aanbetaling. Deze aanbetaling wordt verrekend met jouw behandeling. Afspraken dienen binnen 48 uur geannuleerd of gewijzigd te worden. Bij het niet tijdig doorgeven, hebben wij het recht om de aanbetaling te houden. De aanbetaling wordt dan niet terug betaald. Als je geen aanbetaling hebt gedaan, zullen wij de helft van het bedrag in rekening brengen.

ANNULERINGSBELEID

1. Door het boeken van een behandeling ga je akkoord met onze voorwaarden. Indien je verhinderd bent, dien je dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 48 uur voorafgaande aan de afspraak te melden. Indien je deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, komt de aanbetaling van 50% volledig te vervallen. Wij brengen € 10,00 administratiekosten in rekening voor het annuleren of verplaatsen van de behandeling. Binnen 48 is het kosteloos annuleren of wijzigen van jouw afspraak niet meer mogelijk, ongeacht de reden. Kom je niet op de afgesproken datum en tijd, zonder enige communicatie, opdagen, mogen wij het gehele bedrag in rekening brengen. Bij het uitblijven van de betaling zijn wij helaas genoodzaakt de vordering uit handen te geven. De bijkomende kosten zijn voor jouw rekening. 

2. Indien je tien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, mogen wij de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele bedrag berekenen.

3. Wij moeten verhinderingen voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de behandeling aan jou melden.